Frankly Good Grains vann Ät!Stockholm – Gotlandslins tog andraplats

Ekonomi & näringsliv Nationellt

Priserna delades ut på Södertälje Science Park under ett event arrangerat av Region Stockholm, Länsstyrelsen i Stockholm och Södertälje kommun genom MatLust Utvecklingsnod, enligt ett pressmeddelande på Newsmachine.

Ingrained är en hantverkskorv med hydrotermiskt korn från Good Grains, vilket enligt pressmeddelandet sänker klimatavtrycket och ökar innehållet av näringsämnen och fiber.

Nordisk Råvara, Liura och VAK knep silver med Misobakad Gotlandslins – med gotländska linser i centrum. Tredje pris gick till Bean Bakery för en pizzabotten på svenska korallinser.

Som vinnare får Frankly Good Grains hyll­exponering och demotillfällen på Urban Deli våren 2026, enligt pressmeddelandet.

– Jag tävlade för första gången i Ät!Stockholm för fem år sedan, så det har varit en lång resa hit, säger Victor Waldenström, Frankly Foods, i ett pressmeddelande.

– Jag startade mitt korvföretag när jag fick barn, och nu är jag trebarnsfar och min dotter är sju år, så det ligger många års arbete bakom. Och nu bara gasar vi, säger Victor Waldenström, Frankly Foods, i ett pressmeddelande.


Detta är en AI-genererad artikel.

Tagged